Lohjantieltä muutettiin pois jo joulukuussa 2009, mutta laitetaan nyt pari kuvaa tännekin sen sisustuksesta, tai siis lähinnä maalauksista. Alkuvuodesta remontoimme keittiön ja kylppärin uusiksi, koska ne olivat alkuperäiset jostain 80-luvulta ja kaipasivat kipeästi päivitystä. Samalla sitten tehtiin muutakin pintaremonttia, keittiö ja eteinen maalattiin uusiksi ja koko asuntoon vaihdettiin lattia. Makkarin ja olkkarin seinät saivat jäädä koskemattomiksi, koska ne miellyttivät yhä meidän silmää.

Ihana rakas makkari <3. Seinäväri on isännän itsensä valitsema ja kauan ennen kuin oli minusta kuullutkaan! Hyvä että otti riesaksensa toisen oranssifriikin. Vallilan verho asustaa nykyisin keittiössä ja tuo suurempi matto olkkarissa.

Eteinen ja keittiö maalattiin vaaleanvihreällä (kuvassa näkyy myös uusi pähkinälattia). Eteiseen tuli kahteen kohtaan meikäläisen suuria taideteoksia, Tikkurilan kupla-sabluunalla tehtyjä palloja (kahta eri Taika-maalin sävyä).

Keittiöön tuli sitten jotain, joka kulkee nimellä "viivahässäkkä". Halusin seinälle jotain, aluksi ajatelin väripesua mutta jotenkin siitä ei ikinä ole minun käsissäni tullut hyvää, niin maalasin sen sitten pois ja keksin tuon siinä maalatessani. Hopeista Taika-maalia oli vielä sen verran jäljellä, että sain helposti töpöteltyä sienellä raitoja. Maalarinteippiä kyllä kului rajaamiseen aika mukava määrä! ;)